×
مواد اولیه مورد نیاز صنعت نساجی را می‌توان به گروه‌های مختلفی تقسیم کرد. این گروه‌ها به انواع الیاف و نخ‌ها، پنبه، مواد شیمیایی، روان‌کننده‌های صنعتی و رنگ‌ها و جوهرها و برخی از انواع پارچه، پشم و چرم تقسیم می‌شوند. صنایع تولیدی داخلی در حوزه نساجی طی سه دهه اخیر فراز و نشیب‌های زیادی را تجربه کرده‌اند و به‌تنهایی پاسخ‌گوی صنعت نساجی و پوشاک کشور نیستند. در این‌جا نقش بازرگانان برای تامین نیازهای این صنعت پررنگ می‌شود و به‌دلیل تداوم نیازهای داخلی، واردات مواد اولیه نساجی را می‌توان وارداتی سودآور دانست. در این مطلب با نکات، شرایط و قوانین این از واردات آشنا می‌شویم.
یکی از انواع واردات در فعالیت‌های بازرگانی، واردات مواد اولیه شیمیایی برای صنایع مختلف داخلی است. این نوع فعالیت بازرگانی دارای سودآوری قابل توجهی است و یکی از مزایای این روش، وجود مداوم تقاضا به‌دلیل نیازهای صنایع و شرکت‌های تولیدی در مقیاس مختلف است. البته بازرگانان در این روش حتما باید با قوانین، مجوزها و استانداردهای این نوع از واردات آشنا باشند. همچنین در نظر داشته باشید که در این نوع از واردات، رقابت قابل توجهی بین بازرگانان و شرکت‌های بازرگانی وجود دارد. در این مطلب با نکات مختلف واردات مواد اولیه شیمیایی مورد نیاز صنایع داخلی و برخی از پرتقاضاترین مواد اولیه شیمیایی در کشور آشنا می‌شویم.
هند یکی از کشورهای مطرح در حوزه اقتصاد است و هر ساله حجم زیادی از محصولات تولیدی خود را به کشورهای مختلف صادر می‌کند. این کشور از لحاظ قدرت اقتصادی در رتبه ۱۷ جهان قرار دارد که نشان‌دهنده اهمیت بالای آن از لحاظ اقتصادی است. با توجه به نزدیکی کشور هند به ایران و روابط دوستانه دو کشور، خرید و واردات از هند به صورت جدی دنبال می‌شود. اگر نگاهی به آمارها داشته باشیم، متوجه می‌شویم که حجم معاملات ایران و هند در سال به ۲۰ میلیارد دلار می‌رسد که عدد خارق‌العاده‌ای است.
کشور چین طی 20 سال گذشته تبدیل به یکی از قطبهای تجاری دنیا شده و امروزه دومین اقتصاد برتر جهان تلقی می‌شود. سالانه افراد زیادی از سراسر دنیا با هدف خرید و واردات از چین وارد این کشور می‏شوند و همین امر باعث شده بازار این کشور روز به روز پویاتر شود. در حال حاضر حجم زیادی از مواد اولیه مورد نیاز کارخانه‌ها در کشور چین تولید می‏شود، از طرف دیگر چین یکی از بزرگترین تولیدکننده‏های کالاهای مصرفی است. این مسئله رشد اقتصادی زیادی برای کشور چین به همراه داشته است. در ادامه با شرایط و مزایای خرید و واردات کالا از کشور چین آشنا خواهیم شد.
یکشنبه, 26 اردیبهشت 1400 / Published in واردات کالا
در سال‌های اخیر، ایران به یکی از بزرگ‌ترین کشورها در زمینه واردات حبوبات تبدیل شده است و سرانه مصرف حبوبات در داخل کشور در حال افزایش است که نشان دهنده عدم توانایی تولید کنندگان داخلی، برای تنظیم و تامین نیاز بازار می‌باشد. یکی دیگر از دلایل این امر هم افزایش قیمت مواد غذایی پروتئینی مثل گوشت، مرغ و ماهی و در نتیجه روی آوردن مردم به مصرف مواد غذایی جایگزین نظیر حبوبات است.
یکشنبه, 26 اردیبهشت 1400 / Published in واردات کالا
روسیه از دیرباز روابط حسنه‌ای با ایران داشته و به همین دلیل، واردات کالا از روسیه به ایران همیشه برقرار بوده است. در سالیان گذشته، بیشترین واردات ایران از روسیه، ترکیه، عمان و پاکستان بوده است که این امر نشان دهنده محبوبیت کشور روسیه، برای تمامی تجار ایرانی است. از عمده دلایل آن نیز می‌توان به نزدیکی این کشور به ایران، روابط حسنه سال‌های اخیر و هزینه‌های کم حمل و نقل واردات کالا اشاره کرد.
TOP